O pauză bine meritată!

companie specializată în oferirea serviciilor de
vending și HoReCa pe segmentul cafea premium
de calitate

 • DALLMAYR AUTOMATEN - SERVICE

  Savurare în modul cel mai agreabil!

  O zi fără cafea sau specialitate de cafea?

  Pentru mulți acest lucru este de neconceput!

  Savoarea joacă un rol important pentru motivarea omului. Cafeaua stimulează la noi activități și comunicație.

  Cu ajutorul unui aparat Dallmayr, prin simpla apăsare a unui buton, într-un timp record de deservire de cca. 4 secunde, te servești cu diferite sortimente de cafea, cappucino, ceai, ciocolată caldă etc.

  Fără pregătiri, fără timp de așteptare, fără cești pentru cafea!

  Dallmayr a creat produse speciale pentru alimentarea automatelor și un concept de servisare corespunzător.

  Pentru produsele Dallmayr se folosesc doar cele mai fine soiuri de cafea provenind din cele mai bune plantații din regiunile de mică altitudine de pe mapamond. Primele automate de cafea Dallmayr au fost instalate la BMW München. Firme de renume, cum ar fi: Siemens, Crysler, Allianz se numără de mult printre clienții Dallmayr. Și aici au găsit valabilitate principiile de bază ale firmei: calitate superioară și deservire excelentă.

  Cele mai moderne tehnici completează aceste cunoștințe: în prăjitoria proprie prin metoda "Dallmayr cu aromă integrală", boabele de cafea se prăjesc cu grijă și se ambaleazaă Controlul permanent asigurã în acest proces respectarea standardelor noastre de calitate.

  Doriți să aveți un asemenea automat la dumneavoastră la firmă? Nimic mai simplu: Nu trebuie să cumpărați automatul, trebuie doar să-l vreți și noi vi-l punem la dispoziție in cel mai scurt timp posibil; contactați-ne și noi ne vom ocupa de instalarea, alimentarea, întreținerea și servisarea acestuia.